lauantai 27. lokakuuta 2012

Lauantai-ilta

Tänään ruoaksi tein naudan ulkofileetä ja uunikasviksia.
Ostin valmiin pakkauksen uunikasviksia hevi-osastolta, koska laiskotti. Laitoin kannelliseen laatikkoon ja mukaan lirauksen öljyä ja suolaa. Sitten ravistelin laatikkoa niin että öljy sekoittui kasviksiin. Sen jälkeen vain pellille ja uuniin. Välillä voi vähän kännellä, varsinkin jos on kaasuhella niin kuin meillä.

Pihvin paistoin kummaltakin puolelta hetken ja suolasin. Pidän erittäin raa'asta lihasta, jos haluaa kypsempää voi paistaa kauemmin kummaltakin puolelta, ja laittaa sen jälkeen vielä folion sisään kypsymään.

Päälle laitoin timjamia. Sitä oli myös pannulla lihan kanssa antamassa makua. Hyvää ja helppoa! Aikaa hellan ääressä meni n. 2 minuuttia :)

Punaviini olisi sopinut oikein hyvin lihan kanssa,mutta maistui hyvältä ihan vedenkin kanssa! Tykkään viikonloppuisin juoda vettä viinilasista, tulee jotenkin juhlallisempi olo. Kannattaa kokeilla!

Hyvää Lauantai-illan jatkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti