tiistai 23. lokakuuta 2012

Tiistaihin motivaatiota

Antakoon kuvien puhua puolestaan. :)















8 kommenttia:

  1. Itse sain pienen motivaatioboostauksen kehonkoostumusmittauksesta. Vaikka mun rasvaprosentti oli ihan jäätävä (44%), mun lihasmassa oli yli 10kg normaalia enemmän (siis mun pituiselle)! Ja mun laihdutustavoitteesta putosi 7kg pois. Joten nyt pitää vain laittaa läskit sulamaan ja yrittää pitää lihasmassa mahdollisimman hyvin.

    -Anna-

    VastaaPoista
  2. Sun blogi on ihana hyvän mielen blogi<3 Olen vasta pari kuukautta sitten innostunut urheilusta toden teolla, viimeiset lähes kymmenen vuotta olen lähinnä vain lenkkeillyt ja yrittänyt pysyä mahdollisimman laihana (=lihaksettomana). Jo nyt parin kuukauden jälkeen huomaan positiivisia muutoksia kroppani ulkonäössä (ja tietysti kuntokin on kasvanut kohisten!) ja kuin ihmeen kaupalla olen alkanut ihailla vähän lihaksikkaampaa ja muodokkaampaa ulkonäköä. En voi käsittää miksi tuhlasin niin kauan yrittämällä päästä tikkulaihaksi, kun luonnollinen vartalonmallini on lähempänä Jennifer Lopezia. Positiivinen puoli on myös se, että urheilu kuluttaa niin paljon energiaa, että saan syödä paljon enemmän kuin aiemmin ja silti paino meinaa laskea:D En oikein edes meinaa uskoa mitä kaikkea hyvää urheilun aloittaminen on tuonut elämääni: nukun paljon paremmin, olen pirteämpi päivisin, olen paljon iloisempi, syön paljon terveellisemmin, olen miljoona kertaa tyytyväisempi vartalooni (vaikkei se nyt NIIN paljon ole edes muuttunut!)...Tästä ei kyllä missään tapauksessa ole paluuta entiseen!

    vera

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Vera,

      Ei vitsit miten hyvälle tuulelle tulin kommentistasi! Kaikki sanomasi on niin totta, ja toivoisin että kaikki ihmiset tajuaisivat kaikki nuo hyvät puolet mitä luettelit :) Ja positiiviset tulokset ovat todella hyviä motivaattoreita.
      Ja vitsit, ole ylpeä Jennifer Lopezimaisesta vartalostasi, muodokas nainen on kaunis!

      Kiitos kun piristit aamuani! :)

      Poista
  3. Sun blogi on ihan mahtava motivaatioboosteri! Innostuin itsekin liikunnasta kunnolla ehkä vuosi sitten. Ehkä mäkin joku päivä näytän tolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta!

      Kiva kuulla :) Tsemppiä treeneihin!

      Poista
  4. Bongasin tänään blogisi, ja ihme että en ole tälle sivustolle aiemmin eksynyt! Tuntuu nimittäin, että olen kahlannut kaikki mahdolliset hyvinvointi ja fitness blogit läpi! :) Mutta tämä tuttavuus vaikuttaa erittäin kivalta ja kiinnostavalta, lisäsin heti omaan linkkilistaani! :) Minusta tulee varmasti uusi vakkarikävijä! Itsekin olen kiinnostunut juuri samantyyppisistä asioista, ja niistä omassa blogissakin kirjoittelen :)

    Ja nuo vatsalihakset... VAU! :o


    http://mukillinenmaitokahvia.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Reetta! Ja kiitos :)

      Kävin kurkkimassa sun blogia ja hyvältä vaikutti! Pakko kokeilla tota itsetehtyä leipää:) sait sen kuulostamaan niin yksinkertaiselta!

      Poista