tiistai 19. maaliskuuta 2013

Koskenlaskijarullat

Viimeviikkoisesta kanarullakokeilustani innostuneena kokeilin myös koskenlaskijaa täytteenä. Melkoisestihan se suli, mutta oikein hyvää oli. Ostin ihan perinteisen koskenlaskijan, mutta varmasti myös maustetut vaihtoehdot toimisivat hyvin.

Kanat olivat ohuen ohuita fileitä, joten ne olivat uunissa vain n.15 minuuttia (200 astetta). Koska juusto-kana-kombo oli melko tuhti, tein lisukkeeksi vain raikasta vesimelonisalaattia. Laitoin päälle hiukan siemeniä.

Eilen salin jälkeen söin rullia quinoan ja vihersalaatin kanssa.

22 kommenttia:

  1. Hihi kevennetty versio mun sinihomejuusto-pekonikanasta.. tää näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, jepp! Se sun versiokin pitää kyllä kokeilla vielä joku päivä :P

      Poista
  2. namm! en tiedä miks, mutta näistä tuli ihan mieleen kesä, grilli ja täytetytherkkusienet! Voi kunpa pääsis jo grillaileman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, god! Tuli ihan vesi kielelle. Täytetyt herkkusienet!!! Ne on niin hyviä :D

      Poista
  3. oioi, pakko kokeilla tuollaisia rullia:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskenlaskija on kyllä superherkkua! Meinasin syödä sen jo ennen uuninlaittoa :D

      Poista
  4. Nam! Täytyypä laittaa ostoslistalle koskenlaskija juustoa ja testata jo heti tällä viikolla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa vähän pienemmät biitin, jottei se levähdä noin paljon :D

      Poista
  5. Näyttääpä hyvältä! Täytyy kyllä ehdottomasti joskus kokeilla, kunhan ensin ollaan saatu syötyä pakastin tyhjäksi hirvenlihasta :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä - täytyy testata :)

    VastaaPoista
  7. nää sun ruokapostaukset on ihania kun aina tekee mieli syödä kaikkee terveellistä kun saat ne näyttämään niin hyvältä!! :-D

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana on sinun blogi! sait taatusti uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  9. Tein juuri näitä ja aaah nammm niin hyviä , tulee kyllä varmasti tehtyä uudestaankin :)

    VastaaPoista
  10. Tein noita just tänään ja kyllä koko perhe tykkäsi! Tavallisen koskenlaskijan sijasta käytin kuitenkin sitä sipulimikälieolikaan koskenlaskijaa. Tätä teen kyllä toistekkin, kiitos reseptistä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Pitääpä itsekin kokeilla sillä sipuliversiolla :)

      Poista
  11. Olipa täällä kokeilijoita paljon! Iteki eilen lueskelin blogias ja osu silmään tuo ruokakuva ni kaupassa sitte tuli ajatus, että vois kokeilla ja oli kyllä kokeilemisen arvonen! Jäi eiliseltä pari fileepihviä, joten 5 min päästä lautasella taas herkkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Ihanaa, kun reseptit pääsee lautaselle asti :)

      Poista