keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Superkevyet versiot tortilloista

Tein yhtenä päivänä todella hyvää ruokaa. Teki kovasti mieli jotain meksikolaistyylistä, joten päätin tehdä "torilloja" lehtisalaatin lehtiin. Joku lukija joskus tästä vinkkasi ja nyt vasta muistin kokeilla. Sopii hyvin karppaajille, laihduttajille ja muuten vain kevyemmäksi ruoaksi. Jauhelihan voi korvata soijarouheella ja täytteitä voi muutenkin vaihdella mielen mukaan.

Ruoka on todella helppo valmistaa.

Kauppalistalle:
  • lehtisalaattia
  • naudan vähärasvaista jauhelihaa
  • avokado
  • paprika
  • kurkku
  • kermaviili
  • salsa (ahkerimmat valmistavat itse)
Kuvasin kerrankin kaikki vaiheet. Aloita paistamalla jauheliha. Sillä välin voit pilkkoa kaikki muut täytteet valmiiksi. Ja sen jälkeen vain kasailemaan. Järjestyksellä ei ole väliä!





 Päälle laitoin hiukan pippuria. Jotta nyytit olisi helpompi syödä, kannattaa täytteitä laittaa hiukan vähemmän kuhunkin lehteen. Näitä voi surutta syödä vaikka kuinka monta.

34 kommenttia:

  1. nammm!! näyttää niin herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Olen syönyt näitä nyt 3 päivää eikä vieläkään kyllästytä :D Haha.

      Poista
    2. Linkitin sut mun blogiin http://con-movimiento.blogspot.fi/2013/03/tavoitetaulukko.html :)

      Poista
  2. Oi vitsit et näyttää herkulliselta. Täytyypäs huomenna kokeilla tätä kasvisversiona ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on vielä parempaa miltä näyttää! :) Kannattaa kokeilla!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Joo joku lukija joskus vinkkasi! Munkin mielestä ihan loistava juttu :)

      Poista
  4. Miksi valmistat tällaisia super kevyita ruokia kun sinun urheilijana pitäisi syödä paljon raskaammin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt näe aiheelliseksi toistaa itseäni täällä kommenttiboksin puolella, joten tästä eilen julkaisemastani kirjoituksesta löytyy syy: http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/03/lounasruokailusta.html?m=1 :)

      Poista
  5. Voi miten ihanalta näyttää!:) pakko kokeilla itsekin!:-) löysin sun blogin vasta pari viikkoa sitten ja todellakin kiva blogi, yks mun lemppareista nykyään! Ehdottomasti luen!

    VastaaPoista
  6. Heippa!

    Pakko heti ekana kiittää superista blogista, saan täältä mielettömän paljon inspiraatiota ja nyt alkaa jo sixpackin palikat pikkuhiljaa erottumaan ;)

    Toiseksi tähän postaukseen liittyvä kysymys! Mitä salaattia käytit tässä? Olen ollut aikeissa tehdä samanlaisia tortilloita mutta en ole koskaan löytänyt kaupasta salaattia, jonka olisin nähnyt sopivan tähän käyttötarkoitukseen. Jahas. Luinkin postauksen hieman tarkemmin ja näin, että lehtisalaattia. Pysyykö lehtisalaatissa todella nuo täytteet kasassa vai pitikö turvautua haarukkaan ja veitseen? :D

    Ihanaa viikonlopun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, en voinut olla kommentoimatta tähän, sillä löysin juuri tähän tarkoitukseen soveltuvan rapea lehtisen salaatin; Citymarketista löytyi Cosmopolitan-nimistä salaattia, jonka muovikääreissä ihan lukee, että veneenmuotoisena soveltuu hyvin täytettäväksi, esim. tacokuoreksi. :)

      Hauska, että teit Elisa juuri tästä postauksen, sillä olin juuri ajatellut tekeväni joku päivä samanlaisia "tacoja"!
      Kiitos muutenkin älyttömän ihanasta blogista! Teet paljon hyödyllisiä ja piristäviä postauksia, ja on ihana lukea oman ajatusmaailman kanssa yhteneviä ajatuksiasi/pohdintojasi/fiiliksiäsi. :) En ennen ole seuraillut kenenkään blogia, mutta Sinun blogisi on niin kivaa luettavaa. Kiitos ja jatka vain samaan malliin!

      PS. Vasta salitreeniä aloittelevana sain hyviä treenivinkkejä salitreeni-postauksistasi ja selkeät ohjeet videoiden kera. Kiitos siitäkin, se oli itselleni todella ajankohtainen!

      Oikein aurinkoista ja energistä kevättä sinulle! :)

      Poista
    2. M: Kiitos kovasti!! Ihana kuulla :) Ja käytin tosiaan lehtisalaattia, mutta kahden ensimmäisen jälkeen turvauduin haarukkaan ja veitseen. Luulen siis, että tuo Idan mainitsema Cosmopolitan-salaatti toimii paremmin :)

      Ida: Kiitos vinkistä! Nuo olikin hiukat lötköjä :D Ja ihana kuulla, että olet saanut vinkkejä täältä ja muutenkin pidät!! Ihanaa kevättä myös sinulle! :)

      Poista
    3. Kiitos Ida vinkistä, täytyy yrittää löytää täältä Oslostakin tuota Cosmopolitania :) Ihana, kun lukijat täällä auttelee toisiaan :)

      Poista
  7. Naaaam, sekä näyttää että kuulostaa niin hyvältä että pakko kokeilla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, laita lehtisalaatin tilalle tuota Cosmopolitan-salaattia, jota pari ihmistä on jo suositellut. Toimii varmaan paremmin ;)

      Poista
  8. Suosittelen tuohon salaatin virkaan Cosmopolitan-salaattia, käyvät ihan tacokuorista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ida tuolla jo aikaisemmin suositelli ihan samaa :) Pitää kokeilla! Ei pysynyt liian hyvin kasassa nuo lehtisalaatit. Kiitos vinkistä!

      Poista
  9. Vitsi mikä idea! Tota täytyy kokeilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, jos et lukenut tuosta ylhäältä kommenttia, niin suosittelen vaihtamaan salaatin tuohon Cosmopolitan-salaatiksi! Sopii varmaan paremmin :)

      Poista
    2. Joo selailin itseasiassa noita kommentteja just :-D

      Poista
  10. Nam! Just murehdittiin äidin kanssa, että miten mun vhh-ruokavalio sulattaa tortillat viikonloppuna. Tosi kiva ohje:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu tää sopii mainiosti siihen! Ja maku on vähintään yhtä hyvä.

      Poista
  11. Ite oon käyttänyt kaalin lehtiä tähän, ja jämäkkyytensä puolesta passaavat tosi hyvin! :) Pitääkin viikonloppuna kokkailla näitä :)

    VastaaPoista
  12. Tosi hyvä idea! kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista
  13. vitsi.. oon ihan fiiliksissä kun löysin blogisi :) aivan mahtavia postauksia ja niin suuri plussa,että oot linkittäny nlita videoitaki :) ja hyviä reseptejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon! Kiva kuulla, että tykkäät :)

      Poista
  14. Oi ihanaa. ihanaa! IHANAA. Juuri tälläistä blogia tarvitsee arjen keskelle. Kannustavaa, hyviä vinkkejä, ihania ajatuksia, KIITOS :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana :) kiitos itsellesi! Mukava kuulla, että tykkäät!

      Poista
  15. Ei vitsi tää blogi on mieletön löytö! Bongasin vasta, ja tää kyl pääs niin mun suosikkeihin!
    Myös nää tortillat oli ihan huippuja:) sain tästä idiksen tehä noita tänää, ja en oo kyl hetkeen vetäny mitää herkkua noin paljoa ja täysin ilman huonoa omatuntoa :)
    Oot mielettömän inspiroiva, kiitos tästä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, nöyrä kiitos!
      Ihana kuulla :) kiva kun seurailet!

      Poista