perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kuvakuulumisia

Olen ollut taas ahkera Instagramissa, tässä vähän kuvia viime päiviltä!

Olen yrittänyt todella kauan saada vedettyä leukoja tällaisella leveällä otteella. Ei vain jostain syystä onnistu! Aionkin nyt keskittyä mentaalipuolen harjoituksiin. Päätin että kesään mennessä saan ainakin yhden!

Sain Puhdistamolta tällaisen suklaapakkauksen, missä oli vaniljalla maustettua kaakaota sekä Maca jauhetta. Tämä tuli kuin tilauksesta. En pidä Macan mausta ja olen yrittänyt tunkea sitä vaikka mihin. Tässä seoksessa se ei kuitenkaan maistu pahalta. Testasin heti suklaapirtelön muodossa, toimii!
 Kokeilin siltaa pitkästä aikaa. Hiukan oli jäykkää, mutta avasi hyvin paikkoja.
 Viime viikkoina meitä on hellitty niin ihanilla lenkkisäillä. Itse olen hyödyntänyt niitä toteuttaessani porin juoksuohjelmaa. Pomolta tuli viesti yhtenä päivänä: "älä juokse enää jäillä" :D Kaipa se pitää uskoa. Älkää tekään juosko!
Meidän keittiön pöytä näytti todella houkuttelevalta yhtenä päivänä, kun kasviksia oli vaikka muille jakaa. Mielestäni niitä on kiva pitää pöydällä, niin saa helposti kehiteltyä ruokia ja välipaloja. Siskoni poika tosin tuli huomauttamaan: "teillä on jäänyt vahingossa kaikki ruoat pöydälle".
 Teen aina välillä jauhelihasta pullia tai pihvejä. En yleensä laita munaa ollenkaan, vaan muotoilen ne vain oikean mallisiksi ja maustan. Minulle tuli joskus yllätyksenä se, kuinka hyvin ne pysyvät kasassa ilman sitä munaa.
 Kierrätämme siskon ja äidin kanssa Hyvä terveys- sekä sporttilehdet. Vaikka tykkään blogien lukemisesta, on siinä printtimediassa jokin oma viehätyksensä. Avokado on mielestäni loistava välipala. Sen voi syödä lusikalla suoraan sellaisenaan, tai laittaa päälle vaikkapa hiukan sitruunapippuria.
 Salaatin saa hauskemman näköiseksi, kun leikkaamisen sijasta raastaa kurkun kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Makukin on hiukan erilainen, tai no, suutuntuma.
 Tällaista olen nyt ottanut lusikallisen päivässä maustamattoman jogurtin kera (kiitos vinkistä jollekin lukijalle). Ei maistu juuri ollenkaan, mutta värjää jogurtin ihan keltaiseksi. Tällä pitäisi olla todella paljon terveysvaikutuksia ja jotkut kertovat parantaneensa siitepölyallergiansa tätä säännöllisesti nauttimalla. Itselläni on todella pahat allergiat joka kesä. Ehkä tästä olisi nyt pientä apua siihen. Onko teillä hyviä kokemuksia?

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

EDIT: All of my foreign readers, I tried to use the translator button on the side to see what this text looks like in english. I laughed so hard. I´m sorry it is so horrible, but I hope you enjoy the pictures still. PS. I do NOT use dick in my foods :DD

22 kommenttia:

  1. ihanan inspiroiva postaus :) voisit laittaa joskus naamakuviakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hihi, mun naama on talviunilla ;D Mutta joo, mä laitan!

      Poista
  2. Mulla ainakin auttoi allergioihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sulla pahat allergiat ennen? Ja lähtikö kokonaan? :) Mä innolla odotan jos mullakin lähtis!

      Poista
    2. No keväällä pari kuukautta menee joka aamu "silmät rähmineet umpeen, kurkku turvonnut, nenä vuotaa ja iho oireilee" -tunnelmissa, nykyään lähinnä niiskuttelen ja iho-oireet on lievemmät :) Joten ainakin suurimman osan oireista ne vei, eli juuri ne pahimmat. Ah, autuutta tätä kevättä odotellessa!

      Poista
    3. Mahtavaa! :) Sika jees, jos olis edes pientä apua!

      Poista
  3. Oli ihan pakko käydä lukees toi enkkuversio, ja hyvät naurut kyllä irtos :D
    Kiitos hyvästä blogista muutenkin!

    t. Siri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiihi :D Joo aika kreisit käännökset heitti! :D
      Kiitos itsellesi Siri! :)

      Poista
  4. mä oon miettinytkin, mikä hyöty tuosta mehiläisen siitepölystä mahtaa olla :) Täytyypä ottaa kanssa testiin, kun itsekin allergiasta kesäisin kärsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa! :) http://www.superfoodit.com/mehilaistuotteet.html tuolla on lisää niistä hyödyistä, mitä siinä on!

      Poista
  5. Voiko tuolle mehiläisen siitepölylle olla allerginen? Saako sitä vaan luontaistuotekaupoista? Laitatko noihin lihapulliin siis mitään muuta kuin jauhelihaa ja mausteita, ei korppujauhoja, vettä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla. Kannattaa aloittaa pienellä määrällä ja kasvattaa sitä sitten kun on siedättynyt. Itselläni tuli ensin ihan selkeitä allergiaoireita, mutta pienensin annosta. Nyt voin ottaa jo tuplamäärän alkuun verrattuna eikä tunnu missään :) Veikkaan että saa vain luontaistuotekaupoista.
      Ja lihapulliin ei tosiaan mitään muuta kuin lihaa :) Joskus laitan myös sipulia ja valkosipulia, mutta silloinkaan en mitään muuta. Jauhoja en ole oppinut ikinä käyttämään lihapullissa ja nyt ei näköjään munaakaan tarvitse :D

      Poista
  6. Heii, millä nimellä oot instagramissa?
    Mahtava blogi btw, oon saanu ammennettua paljon ruoka ja treenivinkkejä!

    VastaaPoista
  7. Haluaisin vielä muistuttaa kun nää asiat on omaa alaani, että olkaa kaikki varovaisia kun alatte ominpäin tekemään siedätyshoitoja, varsinkin te , jotka tosiaan on erittäin allergisia siitepölylle! Jos on esim liian iso annos kerralla tai liian isoja annoksia/liian tiheä annosväli voi tulla ongelmia vastaan! Älkää aiheuttako itsellenne ongelmia vaan konsultoikaa vaikka ihmistä joka siedätyshoidoista tietää (esim lekuri, tutkija jne) enemmän ja miettikää yhdessä vakavissa allergiatapauksissa miten lähdette toimimaan! Kukaan ei tahdo itselleen kesäks atooppista ihottumaa, mahd. anafylaktista shokkia jne... :)

    Ja tuosta macasta! Mä saan sen hyvin pirtelöihin sekasin, ja tuntuu vaan sille et maistuu paremmalle niin :)! Tuolla on blogin puolella yks smoothie ohje heti alussa, sillä en ainakaan maista macan omaa makua välistä, eikä se jää sellaseks kökkäreiseksi yllärimaca-paakuiks... :D!

    http://lolimte.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio. Mulla maca toimii silloin kun laitan jotain marjoja paljon! Mutta pelkällä banaanilla ja jogurtilla se ei kyllä oikein uppoo :D voi tietty olla, että se maku riippuu valmistajastakin.

      Poista
  8. Toi siitepöly on kyllä ihan mega terveellistä ja oikee aamun boostis :) Siedätyshoidon kaa kantsii lähestyä silt kantilta et Kuinka allerginen alunperin on. Jos on vaan vähän allerginen niin kantsii alottaa yhellä sellasella rakeella päivässä ja sit vähitellen lisätä. Mut sit mun duunikaveri otti "läpällä" kolme vaik sil on tosi paha allergia ja sai analyfaktisen shokin. Et ei sen kaa kantsi leikkiikkää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui!!! Joo ei kannata tosiaan pelleillä noiden kanssa! Toi on pelottavaa. :|

      Poista
  9. hei voitko antaa vinkkejä, miten saisin leukoja vedettyä? oon 16 vuotias tyttö ja normaali painonen ja käyn salilla ja lenkeillä, mutta en vaan saa yhtään leukaa!! haluaisin saada nitä, mutta en saa! :c voitko antaa vinkkejä, että miten sitä vois treenata, ku haluaisin saaha ees muutaman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Olen itseasiassa tehnyt opetusvideot ihan aloittelijoille. Pääset katsomaan ne tästä postauksesta : http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2012/10/leuanvetovideot-aloittelijalle.html :)

      Poista
  10. Mistä nuo ihanat pinkit niken kengät ovat?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kummatkin Intersportista muistaakseni, mutta vanhoja malleja. Ei taida löytyä enää mistään :/

      Poista