tiistai 9. huhtikuuta 2013

VATSALIHASHAASTE WEEK 3!

Noniin ystäväiseni, kolmas viikko jo lähtemässä käyntiin vatsalihashaasteen merkeissä! Toivottavasti treeni-into on vielä korkealla. Itselläni ainakin nälkä vain kasvaa, kun alkaa huomaamaan pikkuhiljaa muutoksia. Nyt on vuorossa taas vähän erilaista treeniä, tällä kertaa videon muodossa. Tähän ei mene kuin 6 minuuttia aikaa, eli mielestäni tämän voisi tehdä kolmekin kertaa tällä viikolla, mikäli vatsalihakset kestää. Et tarvitse minkäänlaisia välineitä tätä varten.

Eipä sitten muuta kuin hyviä treenejä!


Omat fiilikset treenistä: Oli paljon rankempi setti, mitä kuvittelin katsoessani videota. Koska se oli vain 6 minuuttia, jaksoi sen kuitenkin hampaat irvessä vääntää. Positiivista oli myös se, että mies videolla tsemppasi koko treenin ajan.

57 kommenttia:

  1. Harmi kun tossa on niin pitkään tota tokaa liikettä, mulla naksuu lonkat (?) siinä niin pahasti et voi tulla vähän vaikeuksia:D
    Hullut määrät kyl toistoja että taatusti tulee tekee tiukkaa!!Mutta mielenkiintoisen erilainen treeni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan lonkankoukistajat? Mullakin aina välillä on rutissu ja tuntuu kyllä ikävältä :/ Joo kyllä yllättävän hikeen sai itsensä kuudessa minuutissa :D

      Poista
    2. Mullakin lonksuu vasen lonkka ain jotain vastaavaa tehdes ja kävelles, lääkäri laitto kuvausjonoo ja jos sielt löytyy jotai ni menee leikkauksee ja se on heihei urheilulle vähäks aikaa.. Ei toki ärsytä :D

      Poista
    3. Hui! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa! :/

      Poista
    4. Oon harrastanut muutama vuosi sitten yht. 11 vuotta voimistelua ja lonkat paukkuu edelleen, ne täytyy joskus ihan naksauttaa auki. Ootteko te muut lonkkanaksuilijat normaalia notkeampia?
      T:Nti

      Poista
    5. En vaan nimenomaan jopa normaalia jäykempi :D

      Poista
    6. Omalla kohdallani lihaskireys on takuulla noiden lonkan naksumisten syy.

      -Anna-

      Poista
    7. :D Enpä sitten mene suoraan sanomaan, että yliliikkuvus on syy lonkkien paukkumiseen. Veikkaan kyllä, että kireys ja yliliikkuvuus aiheuttavat molemmat ongelmia. Kireitä lonkkia tulee venytellä monipuolisesti ja rauhassa joka viikko, kun taas yliliikkuvia lonkkia vahvistaa joka viikko - vahvistaminen on kyllä kaikille hyväksi, leveä kuminauha on siihen loistava apuväline! Lonkassahan on pallonivel, joka kireänä ei pääse hyvin liikkumaan "pyörimään" lonkkamaljassa ja saattaa siten lonksua ja yliliikkuvana saattaa liikkua liikaa jne. Kulumia voi tulla lonkkiin, mutta pahimmat "rispaantumiset" aiheuttaa kyllä sitten muitakin vaivoja kun sen lonksumisen (esim. kova särky) ja ne on syytä selvittää aina. Näin maalaisjärjellä ja kokemuksen kautta ajateltuna. (:
      T:Nti

      Poista
    8. ja siis lonkkien venytys ja vahvistus on toki pääasiassa ympäröivien lihasten treenailua. Toki lonkka esim. venyttelyn myötä liikkuu myös laajemmin maljassaan. (-:
      T:Nti

      Poista
    9. Itse en hirveesti tee staattisia venytyksiä muualle kuin lonkankoukistajille ja pakaralihaksille. Mutta jalanheitot eri suuntiin ja kyykkyliikkeet eri jalanleveyksillä on toimineet ihan hyvin. Lämmittelyksi salilla teen sitä "aitajuoksijakävelyä" vai miksi sitä pitäs kutsua. Heti kun lopetan noiden tekemisen liikkuvuus heikkenee.

      -Anna-

      Poista
  2. Oijoi!! Vaikuttais just mukavasti haastavalta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tällä sai kyllä mukavan poltteen aikaan =)

      Poista
  3. Olipas mielenkiintoinen video! Täytyy tehdä heti kun masu toipuu eilisestä treenistä ;) laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se näyttää mun mielestä paljon iisimmältä mitä olikaan :D Tsemppiä treeneihin! ;)

      Poista
  4. Video ei näy oon puhelimella:\ voisko joku linkittää ? Kiitos!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://m.youtube.com/watch?v=sGOMAHOJxXM siiinä :)

      Poista
  5. Ui vitsi! Ite oon ollu kipeenä viikon ja oon vasta tokaa vatsalihashaastetta tekemässä, en malta oottaa tätä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että olet parantunut! :) kivoja treenejä!

      Poista
  6. haittaako jos tekee toista ja tätä vatsalihashaastetta molemipia ja reenaa muutenkin vatsoja kuusi päivää putkeen ja pitää viimeisen päivän lepoa, jos ei tunnu pahalta?

    ja olisko sul mitään vinkkiä, millä sais vanhemmat ostamaan urheiluvaatteita kun ne on melko kalliita eikä nui usko että oikeasti käyttäisin/pelkää anoreksiaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, itse en kyllä treenaisi joka päivä. Lihashan ei kasva siinä treenin aikana, vaan silloin siihen tulee "repeämiä", ja nämä repeämät korjataan levossa-> lihas kasvaa. Jos treenaat joka päivä samaa lihasryhmää, ei se ehdi korjaantua, jolloin teet turhaa duunia. :)
      Ja urheiluvaatteista sen verran, että stadiumissa ja gina tricot & hennes-akselilla löytyy todella halpojakin treenivaatteita. Ja muutamalla eri topilla pääsee hyvin alkuun.

      Poista
  7. Paljon tossa olikaan noita toistoja yhelle liikkeelle :)? eilen tein pilatesta ja tänään ton sun ensimmäisen viikon vatsalihashaasteen. Tuntu tokalla kierroksella jalan laskut niin pahasti että oli pakko vähän soveltaa ja laskea yks jalka kerrallaan ;D tuskin siitä oli mitään hyötyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tässä videossa? :) en itseasiassa laskenut, tein mukana vain :D ilmeisesti aina 1 minuutti tehdään jokaista liikettä. Jalat voi laskea myös koukun kautta, jolloin se helpottaa hiukan :)

      Poista
    2. okei pitää nyt panostaa tähän juttuun :) oon ihan innoissaa tästä vatsalihashaasteesta :D

      Poista
  8. Olen harrastanut monen monta vuotta joukkuevoimistelua (en enään), moni videon liike on kovin tuttu niiltä litteämmän vatsan voikka ajoilta... jospa sitä taas tekis niitä vanhoja rutistavia ja polttavia vatsoja, eikä vaan levypainolla tai masiinoissa. Mun ongelmana on liian ulospäinsuuntautuneet isot vatsalihakset. :p (siis turhan rasvakerroksen lisäksi) Lähden masuhaasteeseen nyt mukaan! Parempi myöhään kuin ei millonkaan! (;
    T:Nti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mua aina naurattaa kun ihmiset sanoo että tällasista liikkeistä ei ole mitään hyötyä vaan pitää tehdä vain niissä laitteissa ja isoilla painoilla. Itsekin olen näitä tehnyt tanssiaikoina ja kovin hyvältä näytti vatsa silloin :) isoilla painoilla tulee kasvatettua vaan niitä uloimpia vatsalihaksia ja usein myös ryittyä muilla lihaksilla.
      Kiva että lähdet mukaan! :)

      Poista
    2. Nimenomaan!! (: Jumppapallolla rutistukset ovat nyt ja varmaan aina itselle se kaikkein oksettavin treeni, polttaa vietävästi ja treenaa juurikin niitä monen unohtamia syviä vatsoja (tietenkin oikealla tekniikalla ;)
      T:Nti

      Poista
    3. Oi jumppapallo rutistukset on parhaimpia kun ne tuntuu!! Kunpa himassa ois semmoi pallo.. en kyl tiä kuinka usein sitä tulis kuitenkaa sit käytettyä.

      Kyllä tälläki videolla sai iha mukavan tuntuman :P

      Poista
  9. Tää sarja tehään vaa kerran ei siis niinkon muissa haasteissa, jotka toistetaan 2-3 kertaa putkeen ja tehään 2x viikossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerta riittää ja 2-3 kertaa viikossa! Tietty jos ei saa kunnon poltetta aikaiseksi ekalla rundilla, voi tehdä toisen perään :) mulla ainakin jo yksi kerta toimi hyvin!

      Poista
  10. Kun käyt juoksulenkillä pysähteletkö koskaan tai levähdä koska olen aloitanut juoksun ja pysähtelen aika paljon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa aloittaa todella hitaalla vauhdilla :) vaikka hölkätä ihan kävelyvauhtia. Nyt juoksen tuon ohjelman mukaan mistä kerroin pari postausta sitten. Siinä on aina erilaisia juoksutreenejä. Joissain pysähdellään myös.

      Poista
  11. Mitä sanot 13-vuotiaan treeniin? Paino noin.43 kg ja pituus n.151 mutta makkaroita kun istunaluaisin kehdata mennä kesällä hyvällä vatsalla vaikka ei sitten six packii mutta maha ois littanampi rinnat ovat aika pienet...

    VastaaPoista
  12. Kun istun. Haluaisin kehdata.... Korjaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Olet niin kovin nuori, etten huolehtisi tuollaisista asioista. Olet kasvavassa iässä ja vartalosi muuttuu hyvin nopeasti tuossa vaiheessa. Olet mielestäni kovin hoikka, joten älä turhaan pelkää niitä makkaroita istuessa. Ihan kaikille tulee niitä :)

      Poista
  13. Hei tässä videossa tehää kaikki samat liikkeet kuin CXworx:issä+ vielä paljon lisää, tehokkaita liikkeitä!!!

    VastaaPoista
  14. Pakkohan se oli taas ärsyttävyyteen asti itseään haastaa ja tein kaksi kertaa läpi. Enpä tiennyt, että kuudessa minsassa voi tulla näin hiton hiki, vaikka on lähes paikallaan. Saati sitte, että veti vielä toisen putkeen. Huhhuh. Hyvä video! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä duuni!!! :) joo yllättävän lämmin tuli :D

      Poista
  15. Hei näyttää niin hyvältä nää sun treenit. Oon ite ollut just kaks viikkoa sairaana, joten en oo voinut vielä alottaa näitä treenejä. Nyt alkaa onneksi tuntumaan paremmalta. Jospa sitä huomenna jo pääsis alottaa tosta ekan viikon vatsalihashaasteesta. Tuun tälleen pari viikkoa jälessä!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista toipua rauhassa :) ja hyvin ehdit mukaan vielä! Moni muukin aloitti vasta tällä viikolla :)

      Poista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Ihan kidutusta toi viimone jos nopeella temmolla tekee :D

    VastaaPoista
  18. Harmittaa ihan liikaa, kun ei pysty oikein tekemään näitä sun vatsalihastreenejä, kun oon Iso-Britanniassa yli kuukauden töissä :( Ehkä sitten kun täältä tulee, niin alotan nämä! Voishan täälläkin toki mennä salille! Mutta hyviltä vaikuttaa, ihan pakko ottaa nää muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä voi tehdä ihan kotonakin :) joten ei tarvitse salille mennä!

      Poista
  19. Mitä sä oikeestaan teet kaikkinees hauislihasliikkeitä? Teeks ne yhteen putkeen vai teetkö jonkun muun liikkeen salilla väliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tässä on mun hauisliikkeet ja miten ne teen http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/03/saliohjelma-ojentajat-hauis-vatsa.html?m=0 :)

      Poista
  20. Hei voisitko tehdä jotain juttua olkapäiden treenaamisesta, tai miten itse treenaat niitä salilla/kotona? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tässä on olkapääpäivän ohjelmani http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/03/saliohjelma-rinta-olkapaat-selka.html?m=0 :)

      Poista
  21. Kiitti tästä! Näyttää todella kivalta! En malta odottaa, että illalla pääsen kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
  22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  23. Wow, pakko sanoa että on kyllä ihan huisin hyvä blogi! Innostuin kamalasti tosta sun videosta ja kommenteista löysin kanssa tekemäsi selkäohjelman, jonka varmasti otan ensi kerralla salille mukaan! KIITOS!

    -Lumi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Lumi!

      Tosi kiva kuulla! :) kiva että tykkäät!
      Ja kiitos positiivisesta kommentistasi :)

      Poista
  24. Oli pakko testata video ja HUHHUH olipas vatsareeni!:) Paremmin tuli tehtyä kun mies tsemppaa videolta että jaksaa jaksaa, itselläkin jo vatsaa polttaa :D

    VastaaPoista